Rólunk

 

A cégünk több évtizedes múltra tekint vissza, és egészségvédelemmel kapcsolatos termékeket gyárt, amit a világ számos pontján értékesít. Elégedett ügyfeleink között szerepelnek nagy múltú kórházellátó intézmények.

Tapasztalatunkat felhasználva új területre merészkedtünk. Minket jócskán korban meghaladó és bizonyított egészségtámogató szerek állnak a tudomány rendelkezésére, amit szeretnénk magas minőségben elérhetővé tenni mindenki számára. Az évszázados múltra visszatekintő, egészség támogató kolloidok pozitív hatásait nem szükséges méltatni. Az előállítás tekintetében egy forradalmi módszert bevetve, új fejlesztésű nemesfémkolloid termékek előállításába kezdtünk. Ebbe a tevékenységbe a terület neves szakértőjét is bevonva fejlesztettük tovább a vegyület gyártását. A tudomány legfrissebb eredményeit alkalmazva, zárt rendszerben, ellenőrzött laboratóriumi körülmények között –, való kolloid előállítása, nagytisztaságú (99,99 %) nemesfémek és ultratiszta víz felhasználásával történik. 

 

A ColloGuard kolloid termékeinek gyártása folyamatos és szigorú minőségellenőrzés mellett történik.

 

Az elkövetkező időszakban termékpalettánkat az állatgyógyászati és növényvédelmi termékek irányába tervezzük bővíteni.

 

Bízunk benne, hogy ez a kis rövid bemutatkozás elegendő ahhoz, hogy Ön is termékeink elégedett fogyasztója legyen!

Kérdéseivel keressen elérhetőségeinken!

 

Rendelés leadása, kérdések, információk:
Telefon: +36 30 738 8122

E-mail: info@colloguard.hu

 

 

JÓ TUDNI!

Fontos az előállításnál keletkezett ezüst/arany részecskék mérete és tisztasága. Minél kisebb méretűek a fém szemcsék, annál hatásosabbak a szervezetben, egyrészt a megnövekedett fajlagos felület, másrészt a könnyebb elterjedés miatt. A tisztaság pedig azért, mert ha nem megfelelő fémminőség és víztisztaság van jelen a gyártásnál, akkor nemkívánatos vegyületek keletkezhetnek.

Igyekszünk termékeinket laboratóriumi körülmények között a legnagyobb körültekintéssel, a legjobb eszközökkel és a legmegfelelőbb alapanyagokból előállítani.

 

Vissza a boltba