Ezüstkolloid

Az ezüstkolloid eredményesen használható immunerősítésre. Fogyasztása hozzájárulhat a járványos időszakokban a vírusok és baktériumok okozta fertőzésveszély csökkentéséhez.


A ColloGuard kolloid termékeinek használatával sokat tehetünk egészségünkért, jobb közérzetünkért és szépségünkért.

 

A ColloGuard Ezüstkolloid egy valódi ezüstkolloid, ami azt jelenti, hogy az ezüst a vízben fémes állapotú ezüstrészecskék formájában  van jelen, nem pedig ezüstionokként.

A valódi ezüstkolloid nanoméretű ezüstrészecskéket tartalmaz nagytisztaságú vizes közegben szuszpendálva. 

Ez a termék nem tartalmaz stabilizátort, festéket, vagy kötőanyagot.

 

Az ezüstre allergiások a készítményt ne használják!

Raktáron
3 190 Ft
Kategória: Termékek
Ezüstkolloid
Bevezető ár

A ColloGuard ezüstkolloid és további termékeink minőségét a legkorszerűbb gyártási technológia biztosítja. Ez azt jelenti, hogy a piacon található termékek közül a leghatékonyabb. Mivel szigorú ellenőrzés mellett, az általunk kifejlesztett egyedi technológiával, magas minőségű alapanyagokból gyártjuk, ez az egyik legmegbízhatóbb ezüstkolloid a piacon. 

 

A termék használata

A mellékelt mérőpohárral kimért mennyiséggel (kb. 5 ml) napi 3-4 alkalommal öblögessen, gargarizáljon kúraszerűen.
A kolloidot a nyelv alatt tartva pár percen belül felszívódik, így a szájban maradt folyadék ezután akár ki is köphető.
Az ezüstkolloid orrspray-s üvegcsébe töltve felhasználható az orrüregi fertőzések kezelésére.
Az ezüstre allergiások a készítményt ne használják!

 

Hogyan távozik a szervezetből?

Az ezüstkolloid kiválasztódása és a szervezetből történő távozása két úton valósul meg: (1) a veséken keresztüli gyors kiválasztódás után a vizelettel távozik, (2) a máj általi kiválasztódást követően az epével távozik. Mivel a kiválasztódás idült szakasza hetekig eltarthat, ezért 6-8 hetes kezelés után 4-8 hét szünet tartása javasolható a felhalmozódás veszélyének elkerülésére. Ez természetesen csak a szájon át történő kezelésre vonatkozik. Külsőleg alkalmazva nem kell szünetet tartani.

 

Az ezüst és az immunrendszer

Megfelelő mennyiségű kolloid ezüst a szervezetben úgy viselkedik, mint egy második immunrendszer. Rendszeres fogyasztása esetén ugyanis a fehérvérsejtekkel és a nagy falósejtekkel kölcsönhatva aktiválja az immunrendszert, valamint elpusztítja mindazokat a mikroorganizmusokat, amelyek közvetlenül érintkeznek vele. Fertőtlenítő és betegségmegelőző hatása mellett alkalmas a gyógyulás elősegítésére. Alkalmas továbbá felület fertőtlenítésre a háztartásban és a háziállatok gondozásában is 100 %-os biztonsággal használhatjuk az ezüstkolloidot! 

 

Vissza a boltba